Full View
Articole similare
350ml Portable Electric Wireless Mini Fruit Blender Juicer - Perfect For On-the-Go!
1 vândut
RON169.32RON233.66
culorile : Roz
Cantitate :
Raport
Includeți încălcarea drepturilor de autorLivrare standard gratuită. Vezi detalii
Estimată între Sat, Nov 1 și Sat, Nov 8
Puteți returna produsul în termen de 30 de zile de la primire. Vezi detalii
Cumpărați cu încredere
Garanția de returnare a banilor
Obțineți articolul comandat sau banii înapoi. Află mai multe
About this item
Seller assumes all responsibility for this listing.Numărul articolului: 29429083
Item specifics
Item description from the seller
Buyer Questions & Answers
1.How many blades are the product?
Answer: 4 blades. The 2 blades are the old version, and we have updated the product.
2.How many colors does the product have?
Answer: white and pink. All are in stock and can be shipped quickly.
3.Does the product have CE certification?
Answer: Yes
4.Can dropshipping?
Answer: Yes. You only need to provide the correct information.
5.any discount?
Answer: There is usually a discount for buying five or more in one order. Please contact us for details.
6.Can the logo be customized?
Answer: Yes. But you need to buy a lot of quantities at once.
7.Is there a new version?
Answer:The manufacturer's name is 3life. 2000 mAh is a knockoff version, any counterfeit product is dangerous and will be punished.
8.Is the bottle glass?
Answer:No, it's clear plastic, it's eco-friendly and heat-resistant. BPA free
















Videos
Videos for this product